Gasterij 't Dorpsgenot

Gasterij 't Dorpsgenot zit samen met de de IVN en VVV in Bezoekerscentrum Toterfout. Een ideale uitvalsbasis voor diverse activiteiten in het bosgebied rondom de Toterfout te Veldhoven. Gasterij 't Dorpsgenot is dagelijks geopend vanaf 9 uur voor een kopje koffie, lunch of tussendoortje.

Doordeweeks helpen cliƫnten van zorgorganisatie Severinus uit Veldhoven mee in de bediening en keuken. De deelnemers worden begeleid door een activiteitenbegeleider, maar draaien volledig mee in het bedrijf. Naast de reguliere horeca taken, maken de bewoners van Severinus diverse producten die te koop zijn in het bezoekerscentrum.

IVN afdeling Veldhoven - Vessem huist ook in het bezoekerscentrum aan de Toterfout. Samen met de gasterij worden ook diverse kinderfeestjes georganiseerd die de kinderen spelenderwijs meenemen door de natuur.

Ook voor feesten en partijen, bruiloften en vergaderingen kunt u terecht bij de gasterij. Informeer naar de mogelijkheden bij een van onze medewerkers of vraag naar de gastvrouw van Gasterij 't Dorpsgenot: Anet Schoonen.

Adres:
Toterfout 13
5507RD Veldhoven

Website:
www.gasterijdorpsgenot.nl

» Meer locaties van de Oerse Bokkenrijders
» Meer partners van de Oerse Bokkenrijders

Anet Schoonen

Terug naar boven
De Oerse Bokkenrijders - Bourgondisch verrassend!
www.oersebokkenrijders.nl