Reacties

Graag horen wij van de deelnemers van de Oerse Bokkenrijders wat u van het arrangement vond.

Zo zijn wij altijd op zoek naar verbeterpunten en hopen we te leren van uw tips. Ook als u geen verbeterpunten heeft, maar wel een review wilt achterlaten, neem dan contact met ons op! Graag plaatsen wij de reacties van onze deelnemers, met uw toestemming, op deze pagina.

Reacties van deelnemers

Hilde Kersten-Beerens | Landal Het Vennebos

Super leuke dag gehad met de collega's! Top organisatie en superleuke activiteit!

Marloes van Driel | ABAB Accountants

Leuk teamuitje! Ongelofelijk genoten met het hele klantenteam! Perfect geregeld.

Ellen Swinkels-Murre | De Lage Landen

Superleuke avond gehad met ons team CSD van De Lage Landen in Eindhoven! Echt aanrader mensen!

Natascha van der Reijden | Achmea

Bedankt voor een geweldig leuke middag. Wij hebben ontzettend genoten mede dankzij jullie enthousiasme en goede zorg!! Echt een aanrader.

Helga Atteveld-Entius

Het was een geweldige dag. Met alle ruimte voor onze eigen wensen. En veel hilariteit. En fanatieke competitie. En ontroering en ingetogen momenten. De geit voor een gezin uit Bangladesh bracht de organisator van ons uitje, Jack, met ontroering weer even in ons midden. Dank je wel, Christ en alle andere medewerkers van Oerse Bokkenrijders en Gasterij 't Dorpsgenot. Ik ga jullie bij velen aanbevelen.

MD Landmacht

Een ontzettend leuke middag, geschikt voor jong en oud, enigszins competitief door de spellen en tot het einde toe spannend. Eten en drinken passend in het geheel en ruim voldoende. Kortom: zeer geslaagd!

Bibliotheek Veldhoven

Bent u op zoek naar een leuke activiteit voor teambuilding, familie-uitje of gewoon met een stel vrienden? Dan is het arrangement van De Oerse Bokkenrijders zeker een aanrader! Laat u verrassen en meesleuren in de geschiedenis van De Oerse Bokkenrijders. Super goed verzorgd met vriendelijk en enthousiast personeel. Daarnaast mogen de bokken Kokki en Bokki niet op deze dag ontbreken. We hebben een super leuke middag en avond gehad. En kijken geheel voldaan terug op een fijne en gezellige personeelsdag.

Hurks Beton

Een leuke actieve middag, waarin het competitie-element zeker niet vergeten wordt. Een leuke, aangename activiteit die van volop eten en drinken voorzien was. Zeker nog eens voor herhaling vatbaar.

VSO De Korenaer

Wij hebben een fantastisch personeelsfeest gehad op een ludieke wijze. Wil je een beetje actief bezig zijn en veel lachen, plus na het spel goed eten en drinken dan is dit een absolute aanrader.

Annemieke Schellekens

Zoekt u een leuk, gezellig, verrassend en enigszins actief uitje voor uw team, met aansluitend lekker eten, dan kan ik de Oerse Bokkenrijders van Gasterij 't Dorpsgenot van harte aanbevelen.

Met onze afdeling hebben wij begin juni gebruik gemaakt van dit arrangement. Al bij de ontvangst kwamen wij meteen in de juiste sfeer, wij werden direct teruggevoerd in de tijd van de Bokkenrijders.

Allereerst werden wij opgesplitst in teams. Tijdens een mooie wandeling in de omgeving van Oerle en een spel bij de molen konden wij aanwijzingen verzamelen die moesten leiden tot de identiteit van de Opperbokkenrijder. Kennis van de geschiedenis van Oerle bleek daarbij wel een must!

Ik zal niks verklappen, maar kan wel een tipje van de sluier oplichten: Let op, er is niemand te vertrouwen!

Het arrangement werd afgesloten met Bok in de wok, prima eten, waardoor iedereen weer met een gevulde maag tevreden naar huis kon.

Of misschien toch iets minder tevreden, omdat men in het enthousiasme van het spel toch de veelvuldig gegeven waarschuwing om niemand te vertrouwen vergeten was........

Mark van der Linden

Het Bokkenrijders-arrangement is in mijn ogen een absolute aanrader. De invulling van de dag is zeer divers. Er wordt rustig begonnen met een kop koffie en wat lekkers, waarna een goede uitleg volgt van wat je op deze dag te wachten staat. De filmfragmenten voorafgaand aan en gedurende het arrangement zorgen voor een rode draad. Bovendien houdt het de spanning erin en maakt het je steeds nieuwsgierig naar wat gaat volgen. Tijdens de spellen komt ook het competitieve aspect aan de orde. Samen met je groep ben je erop gebrand steeds te winnen en zo veel mogelijk aanwijzingen te verzamelen. De gehele dag wordt er gezorgd voor eten en drinken en op dat gebied kom je dan ook niets tekort. De ontknoping van de film is erg verrassend, en de gezamenlijke barbecue aan het eind van de dag is een sfeervolle afsluiter.Terug naar boven
De Oerse Bokkenrijders - Bourgondisch verrassend!
www.oersebokkenrijders.nl