't Geitenboerke

't Geitenboerke

Christ Schippers tussen de geiten. Samen met zijn vrouw runt hij een geitenhouderij in Oerle. Tijdens de lente-maanden kunnen de kinderen komen kijken naar de pasgeboren lammetjes.

Oxfam Novib

Oxfam Novib

Zet zich in tegen armoede en ongelijkheid. Geiten zijn belangrijke dieren in ontwikkelingslanden, als gulle geefsters van melk en mest.

Kasteel Geldrop

Kasteel Geldrop

Landgoed Kasteel Geldrop komt terug in de film als woning van Burgemeester Diederick Schinnen van der Wal.

Laura Conradi

Laura Conradi

Laura Conradi van Conradi Concepts adviseert en verbindt ondernemers in de vrijetijdssector. Conradi Concepts heeft het thema Bokkenrijders voor deze ondernemers vertaald naar een concept van de 21e eeuw: een groepsarrangement met vernieuwende en verrassende elementen. Conradi Concepts begeleidt het creatieve proces tot de uitvoer van dit project.

Duurzaam Uitje

Duurzaam Uitje

Duurzaam bedrijfsuitje biedt MKB, corporates en overheden diverse verantwoorde groepsuitjes aan. Wij ontwikkelen en voeren deze groene en creatieve teamuitjes zelf uit, welke garant staan voor een leuke dag uit. U kunt vertrouwen op een professioneel en eerlijk evenementenbureau dat graag met u meedenkt!

Gasterij 't Dorpsgenot

Gasterij 't Dorpsgenot

Anet Schoonen is gastvrouw van Gasterij 't Dorpsgenot. Samen met haar collega's en clienten van Severinus staan zij 7 dagen per week klaar voor het verzorgen van een lunch, bruiloft, feest of vergadering.

preHistorisch Dorp Eindhoven

preHistorisch Dorp Eindhoven

Het Erfgoedpark van het preHistorisch Dorp Eindhoven ligt in de Genneperparken in Eindhoven. Grote delen van de film zijn opgenomen op verschillende locaties in het park. Ook zijn een aantal kostuums gebruikt uit de Middeleeuwse collectie van het museum. Scholieren van de Vrije School in Zeist hebben gefigureerd in de filmpjes, tijdens hun verblijf in het park.

Verklee-je bij See

Verklee-je bij See

Deze kledingverhuur is gevestigd in Steensel. Marie-José van der Aa verhuurt kleding in alle stijlen, soorten en maten, voor speciale gelegenheden en grote gezelschappen. Naast de kleding van het historisch museum, komt het grootste deel van de gebruikte kostuums in de filmpjes van de Oerse Bokkenrijders uit de collectie van Marie-José van der Aa.

Willem Bartelings

Willem Bartelings

Creatieve duizendpoot en doorzetter met oog voor detail. Als student International Media & Entertainment Management de scenario's gemaakt voor de Oerse Bokkenrijders en regisseur van de films.

eMMY van Lamoen

Emmy van Lamoen

Emmy was mede-verantwoordelijk voor het concept van het arrangement en de vormgeving van de grafische uitingen van de Oerse Bokkenrijders. Emmy combineert haar werk als ontwerper met het kunstenaarschap. Hierdoor is een eigenzinnige stijl ontstaan, waarin ze zoekt naar de beste manier voor het uitwerken van een concept.

Cooking Adventure

Cooking Adventure

Kiest u voor het gouden arrangement, dan maakt u kennis met Cooking Adventure. Een ultieme ervaring van outdoor cooking met oorsprong in Lapland. In Hoogeloon geeft Hedy Rolberg kookworkshops in de buitenlucht.

Oerse Molenbakker

Oerse Molenbakker

Het initiatief de Oerse Molenbakker is afkomstig van Gert-Jan Verhoeven. Deze landbouwer, molenaar én bakker is met zijn bakkerij en broodjeszaak gevestigd in de korenmolen Sint-Jan te Oerle.

Theatergroep 't Ros Knegsel

Theatergroep 't Ros Knegsel

Theatergroep 't Ros verzorgt verschillende keren per jaar een theaterproductie in Gemeenschapshuis de Leenhoef in Knegsel. Ze hebben voor de Bokkenrijders alle personages en het grootste aantal figuranten geleverd.

Harm Kok

Harm Kok

De spelleider tijdens arrangement de Oerse Bokkenrijders, maar tevens bekend onder pseudoniem Pastoor Hendrick Wolters. Harm is tevens verantwoordelijk voor het aan elkaar koppelen van de spellen en het casten van de personages.

Ruud Bauhaus Internetdiensten

Ruud Bauhaus

Ruud heeft gezorgd voor de technische realisatie van de website: Het omzetten van een ontwerp naar een bruikbare website.


Terug naar boven
De Oerse Bokkenrijders - Bourgondisch verrassend!
www.oersebokkenrijders.nl