Cooking Adventure

Het is mogelijk het Oerse Bokkenrijders teambuilding arrangement uit te breiden met een bezoek aan Cooking Adventure te Hoogeloon. Cooking Adventure is opgericht door Hedy Rolberg en organiseert kookworkshops in de buitenlucht. Dankzij de tipi-tenten en sfeer van het kampvuur een uitstekende outdoor activiteit die past in de sfeer van de Oerse Bokkenrijders. Het teambuilding idee en groepswerk komt ook bij Cooking Adventure volledig tot zijn recht: Samen met de groep bereid je namelijk je eigen maaltijd! Door deze samenwerking leer je elkaar beter kennen en is Cooking Adventure dus ook geschikt als bedrijfsuitje.

Tijdens de kookworkshop worden verschillende gerechten in kleine groepjes voorbereid volgens de methode slow cooking. Eerst een korte introductie waarna, onder het genot van een drankje, gewerkt moet worden in de overdekte buitenkeukens. Dit resulteert in een bourgondisch maal en een dankbaar resultaat als de gerechten daadwerkelijk geproefd mogen worden. Het kampvuur in het midden van de tipi-tenten garandeerd vaak de mooiste verhalen.

Cooking Adventure is gevestigd op Landgoed de Biestheuvel ('Hoeve Biestheuvel') in het buitengebied van Hoogeloon, midden tussen de driehoek Hoogeloon, Vessem, Knegsel op zo'n 5 km van de Toterfout. Als je gebruik maakt van deze kookworkshop als aanvulling op het arrangement van de Oerse Bokkenrijders, zorgen we natuurlijk voor gepast vervoer heen én terug.

De Biestheuvel, gevestigd op Hoogcasteren 25, is in 1939 ontstaan en tot 1982 een agrarisch bedrijf geweest. Daarna werden de eerste stappen op recreatief gebied gezet. De kampeerboerderij kreeg de naam 'Hoeve Biestheuvel' en in 1994 werden de plannen gemaakt een professioneel recreatiebedrijf op te zetten. Later heeft Landgoed de Biestheuvel zich ontwikkeld tot een recreatiebedrijf met verblijfsaccommodaties, groot outdoor terrein voor diverse activiteiten en feest- en vergaderzalen voor zowel particulier als zakelijke mogelijkheden. Het landgoed valt grotendeels onder de gemeente Bladel, maar een klein deel behoort tot de gemeente Eersel. Naast de kookworkshops van Cooking Adventure kun je bij Landgoed de Biestheuvel terecht voor outdoor activiteiten zoals wandklikken, paintballen, de Highland Games of wat rustiger: parfum maken of een tocht door de Kempen met een Dafje.

Adres:
Hoogcasteren 25
5528 NP Hoogeloon

Website:
www.cookingadventure.nl

» Meer locaties van de Oerse Bokkenrijders
» Meer partners van de Oerse Bokkenrijders

Cooking Adventure

Terug naar boven
De Oerse Bokkenrijders - Bourgondisch verrassend!
www.oersebokkenrijders.nl