Veldhoven

Veldhoven maakt deel uit van de Brabantse Kempen en is van oudsher een samenvoeging van Veldhoven en Meerveldhoven, Oerle en Zeelst. Andere dorpen die deel uitmaken van de gemeente Veldhoven Oerle, Zeelst.

De Oerse Bokkenrijders is een arrangement wat zich afspeelt in de omgeving van Oerle (beter bekend als 'Oers') en dus uitstekend bereikbaar vanaf bijvoorbeeld Eindhoven. Arrangement de Oerse Bokkenrijders is geschikt voor bedrijven, verenigingen en families die op zoek zijn naar een bourgondisch uitje met een teambuildings-aspect.

Wilt u de mogelijkheden van het arrangement bespreken? Kom dan eens langs bij Gasterij 't Dorpsgenot, Toterfout 13A te Oerle (Veldhoven).

Teambuilding

Bij de verschillende spellen wordt in teams gewerkt en strijden de teams tegen elkaar. Door dit spel-element is de Oerse Bokkenrijders geschikt als teambuilding activiteit voor bedrijven, maar ook voor vrienden-groepen of familiedagen.

Teambuilding draait om samenwerking. Tijdens de Oerse Bokkenrijders voer je samen met je team diverse opdrachten en activiteiten uit die de sociale binding, groepsdynamiek en de onderlinge samenwerking verbeteren. Deelname aan de Oerse Bokkenrijders is dus een ideale teambuilding activiteit voor bedrijven, instellingen, scholen en sportteams. Maar behalve dat staat deelname garant voor een (mid)dag vol plezier en komt de inwendige mens niets te kort: de Oerse Bokkenrijders is bourgondisch verrassend!

Bedrijfsuitje

Op zoek naar een uniek bourgodisch uitje voor uw bedrijf in de regio Veldhoven?

Outdoor

De Oerse Bokkenrijders wordt gespeeld rondom Zandoerle, in de buurt van Veldhoven. In de buitenlucht worden diverse spellen gespeeld met als doel de Opperbokkenrijder te ontmaskeren.

En verder...

Nieuwsgierig? Wij stemmen graag samen de wensen af voor een onvergetelijke, bourgondische dag.
Kijk eens rond op de website en maak een vrijblijvende afspraak.


Terug naar boven
De Oerse Bokkenrijders - Bourgondisch verrassend!
www.oersebokkenrijders.nl